Telemea in ulei de masline

de adnia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 2791 vizualizari

 

Tot la capitolul "aperitive" mai postez o reteta foarte simpla, de efect si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • telemea taiata cubulete (se poate inlocui cu orice alt tip de branza va place, dar care se poate taia cuburi)
  • ulei de masline cat cuprinde
  • 1 ardei iute
  • cateva boabe de strugure
  • sare
  • condimente (boabe de piper, boabe de ienibahar)
  • 1 crenguta de rozmarin,
  • 2 foi de dafin,
  • cimbru, busuioc--proaspat sau uscat-- seminte de chimen)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea in ulei de masline:

 

Am umplut un borcanel cu telemeaua taiata cubulete, intre care am intercalat rondele de ardei iute, babe de strugure si toate condimentele de mai sus, apoi am turnat ulei de masline pana s-a acoperit bine telemeaua. Am inchis borcanul ermetic si l-am fotografiat pt voi. Totul se lasa la macerat cca 2 sapt., apoi branza se poate servi...pe langa imaginea extrem de apetisanta, va asigur ca are si un gust minunat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea in ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru Sarbatori