Telina cu sos de mustar

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 11 Mar 2018 | 4446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g telina
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telina cu sos de mustar:

Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins. Se scoate si se pastreaza la cald.

Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere. Lasam sa fiarba la foc mic.

Intre timp amestecam mustarul cu faina, zeama de lamaie si foarte putina apa. Eu am folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic. Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul. Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti sa alegeti fierberea telinei in cazul in care va feriti de prajeli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi noi cu marar