Terci de ovaz cu banane si merisoare

de robert_b in Mancare copii, 27 Sep 2021 | 3999 vizualizari

 

Un mic dejun pe care-l fac des. Este preferatul meu. Eu am văzut reţeta la Teo's Kitchen.

 

INGREDIENTE

  • 100 g fulgi de ovăz
  • 300 mL lapte de vacă sau vegetal
  • 300 mL apă
  • 2 linguri cu miere
  • 2 banane
  • 80 g merişoare uscate
  • 80 g fulgi de cocos
  • câteva migdale
  • un praf de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terci de ovaz cu banane si merisoare:

Mai întâi, pregătim toate ingredientele. Într-o cratiţă sau ibric punem fulgii de ovăz, laptele, apa şi praful de sare. Punem cratiţa pe foc şi amestecăm, la foc mediu, până când terciul se leagă - aproximativ 10 minute. La final, se adaugă mierea şi se amestecă bine. După ce ovăzul este fiert, împărţim terciul în trei porţii. Decorăm fiecare porţie cu felii de banană, merişoare, fulgi de cocos şi migdale tocate mărunt. Servim imediat sau după ce s-a răcit, în funcţie de preferinţe.

TIPS-URI

1

Se pot folosi ce topping-uri vreţi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz cu banane si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

04.10.2021, 13:13

Rasfat pentru cei ce iubesc acest preparat

mirela0911 1

10.10.2021, 20:35

Fiul meu e adeptul acestui fel de mic dejun. L-am salvat sa-l incerc!

robert_b 1

10.10.2021, 20:59

Mulţumesc, Mirela!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza si visine