Terine cu gorgonzola , smochine si nuci

de Bucataras in Dulciuri, 7 Mar 2012 | 4638 vizualizari

 

Terine cu gorgonzola , smochine si nuci, o reteta delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 300g gorgonzola dolce IGOR
  • 150g ricotta
  • Nuci taiate marunt
  • 10 – 15 smochine uscate
  • Un pahar de Vin Marsala sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terine cu gorgonzola , smochine si nuci:

Inmuiati smochinele in vinul de Marsala.

Aranjati  hartie de copt intr-o tava,  in care puneti un strat de gorgonzola gros de 1 cm, un strat de smochine taiate felii, un strat de ricotta si la final un strat de nuci.

Continuati sa aranjati straturi, pana ce umpleti tava.

Introduceti la frigider cel putin 20 de minute, inainte de a taia prepartul si a servi.

advertorial produse marca Igor

Daca ti-a placut reteta noastra "Terine cu gorgonzola , smochine si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute cu cremă de cacao și nucă