Tigaie de post cu mamaliga si ciuperci

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 4930 vizualizari

 

"Retete de post economice"
O reteta inspirata de la Laura, care este foarte gustoasa, data viitoare facem portie dubla.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 4-5 graunti de usturoi
  • sare
  • piper
  • malai
  • patrunjel
  • 30 g ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie de post cu mamaliga si ciuperci:

Mai intai, curatam ciupercile de pojghita care le acopera si le scoatem branhiie. Le tocam felii marunt si le punem la calit in uleiul incins, impreuna cu usturoiul tocat si el marunt.

Adaugam si jumatate din patrunjel, sare si piper dupa gust. Separat facem mamaliga si adaugam la final in ea si patrunjel tocat. Punem mamaliga fierbinte pe o farfurie si o lasam sa se raceasca putin.

Dupa ce s-au calit, scoatem ciupercile si, in locul lor, punem mamaliga taiata cubulete.

O punem pe foc 2-3 minute, adaugam si ciupercile si la mai lasam inca 2-3 minute.


TIPS-URI

1

Puteti adauga si stevie, leurda sau alte verdeturi.

2

Neaparat mai multe ciuperci, ca este foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie de post cu mamaliga si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de mazare cu ciuperci si alte legume