Tigaie picantă vegetariană

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 26 Noi 2012 | 13179 vizualizari

 

Îmi place acest preparat pentru că este foarte ușor de preparat și foarte gustos. În plus oferă posibilitate de a înlocui legumele folosite în funcție de preferințe.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov tăiat rondele
  • 1/2 ardei gras roșu tăiat cuburi mari
  • 1/2 ardei gras verde tăiat cuburi mari
  • 1/2 ardei gras galben tăiat cuburi mari
  • 1/2 dovlecel tăiat cuburi
  • 1 ceapă roșie tăiată felii mari
  • 2 căței de usturoi tocați
  • 50 ml vin alb
  • mix de ierburi uscate
  • 50 ml sos de soia
  • ulei
  • 1 chilli proaspăt tocat mărunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picantă vegetariană:

Legumele se sotează câteva minute în ulei, având grijă să rămână crocante. Se adaugă vinul, sosul de soia, chilli, sare, piper și se lasă la foc mic pentru 15 minute. La final, se adaugă usturoiul și se amestecă. 

TIPS-URI

1

La sfârșit puteți adăuga pătrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picantă vegetariană" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie