Tiramisu reţeta cu frisca

de dentistutza in Prajituri, 19 Oct 2010 | 5944 vizualizari

COMENTARII (9)

Miha 1

19.10.2010, 11:27

Corinuta 1

19.10.2010, 11:35

buna prajiturica asta! Dentistuza sa stii k eu nu pun nici un plic ptr crema si iese beton frisca de fiecare data uite http://www.bucataras.ro/retete/9950/tiramisu-cremos-si-pufos.html

gaby_duceag 1

19.10.2010, 11:36

si mie

lia maria 1

19.10.2010, 13:04

ce pofta mi-ai facut

Rocsi 1

19.10.2010, 14:45

maria_claudia 1

19.10.2010, 16:47

dentistutza 1

19.10.2010, 18:25

praful de crema este-evident- optional, in functie de cat de bine se bate frisca!

lacrimioara 1

19.10.2010, 22:30

nadina73 1

23.10.2010, 01:35

vin acuma

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rigo-Jancsi