Tiramisu reţetă originală

de aura78 in Dulciuri, 17 Feb 2014 | 3602 vizualizari

 

lecand de la Tiramisu reţetă originală, un desert simplu si delicios ...

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 5 oua
  • 500 g mascarpone
  • piscoturi
  • 5 linguri zahar
  • cacao amara
  • cafea naturala ( rece )
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

1.Separa albusurile de galbenusuri.

2.Mixeaza galbenusurile cu zaharul pana cand obtii o consistenta cremoasa.

3. Adauga mascarponele si o lingura de cafea naturala (lichida si rece ).

4.Bate albusurile cu un varf de cutit de sare ,pana cand are aspectul zapezii si sta "teapana" .

5. Adauga albusurile ,compozitiei de galbenusuri si  mascarpone.Amesteca de jos in sus cu o lingura.

6.Intr-un recipient yena sau pahare individuale ,(depinde ce alegi ) ,pune un strat de piscoturi in prealabil inmuiate in cafea .Pune un strat de crema si un alt strat de piscoturi .Pune un alt strat de crema .

7.Pune totul la frigider pentru cel putin 2 ore .

8.Inainte de a-l servi ,presara in "ploaie" cacao amara .

TIPS-URI

1

Este foarte important sa folositi produse proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă italiana