Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Mar 2016 | 2204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine integrala
  • 6 ciuperci
  • otet din vin alb
  • 1 rosie mare sau 4 rosii cherry colorate
  • o mana varza Kale sau spanac
  • 1 lingura branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Tabasco)
  • 1 fasie bacon din carne de curcan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage:

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor si se pastreaza pentru alta ocazie. 

Se adauga palariile ciupercilor intr-un bol, impreuna cu rosia/rosiile taite logitudinal in jumtatati, 1 lingura ulei, o lingura otet din vin alb si putin sos picant si se amesteca. 

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mic, se aseaza ciupercile cu lamelele in jos si rosiile cu partea taiata in jos, iar langa se aseaza felia de paine si baconul. 

Se lasa la gatit 10-15 minute, intocand painea la jumatatea timpului. 

Se scoate painea pe o farfurie, iar in ultimele minute de gatire a ciupecilor, se adauga varza Kale, sare si piper. 

Se aseaza varza kale pe paine, apoi branza Cottage, rosiile si bacon. Se stropeste totul cu putin sos picant, sare,piper iar langa se aseaza ciupecile. 

TIPS-URI

1

Calorii per portie: 247

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Gargarita"