Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale
Curatam vanata, dovlecelul, le taiem cubulete si asezam intr-o sita, presam sare deasupra si lasam 20 min.
Calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam condimentele si lasam cateva secunde dupa care adaugam vanata, lasam 2-3 min, dupa care adaugam dovlecelul, fasolea, ciupercile, 1 cana de apa si lasam pe foc cca. 10-15 min.
Adaugam rosiile cu suc, usuturoiul pisat, ghimbirul dat prin razatoarea mica. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Turnam in tava unsa cu ulei si facem 5 gauri in tocanita, spargem ouale in fiecare gaura.
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce ouale sunt gata.
La final adaugam patrunjel verde tocat si servim.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult