Tocanita cu carne de curcan

de AndraAli in Curcan, 29 Iul 2014 | 25191 vizualizari

 

rapid usor delicios:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpe dezosate de curcan
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 gogosar
  • 1 legatura de marar proaspat
  • 100 gr bulion
  • sare,piper,paprika
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de curcan:

1. Punem carnea la fiert pt 20 de minute.

2. Intr-o tigaie punem ceapa taiata solzisori la calit.Adaugam peste morcovul taiat rondele,usturoiul,gogosarul taiat cubulete mici,la fel si ardeiul capia.

3. Lasam sa se caleasca 5 minute dupa care adaugam rosiile.Lasam sa se caleasca inca 5 minute,dupa care adaugam 1 pahar de apa fierbinte .Dam focul la mic si lasam sa fiarba.

4. Luam carnea o taiem cubulete si o adaugam peste legume in tigaie.

5. Condimentam si punem jumatate din legatura de marar taiata marunt.

6. Cand e aproape gata punem bulionul si restul de marar.Mai lasam cateva minute pe foc si e gata.

TIPS-URI

1

Se mananca cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan