Tocanita cu galuste

de rivka in Pui, 12 Mar 2010 | 13011 vizualizari

 

O mancare ieftina si foarte gustoasa si satioasa, ne-o facea des acasa cand eram mici si o fac si eu acum foarte des caci ne place foarte mult inclusif sotului .

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa pui(puteti pune si 2, sau tacam pentru supa sau spinare ce aveti in casa)
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 morcov maricel
  • 1 ardei
  • 1 fir de praz
  • 1 fir de telina
  • 1 lingura pasta de ardei iuti
  • 2 oua
  • faina
  • pasta rosii
  • verdeata pt servit
  • muraturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste:

Legumele si zarzavatul se toaca marunt si se pun foarte scurt la dustuit in 2 linguri de ulei masline pana cand incep sa-si lase miros.

Se aduga carnea de pui, apa si se lasa la fiert.Cand carnea este fiarta(eu am scos-o am curatat-o de pe os si am pus-o la loc dumneavoastra o puteti lasa asa cu os in mancare dupa cum sunt de mofturosi copii/sotii) se adauga pasta de rosii, jumatate de lingurita de pasta de ardei.

Se prapara din 2 oua batute cu furculita, jumatate de lingurita de sare si faina un maglavais cam ca si o smantana groasa.

In timp ce fierbe mancarica cu o lingurita mica se adauga maglavais in mancare.Galustele sunt gata cand se ridica la suprafata.

Se serveste calda, presarata cu verdeata, si langa paine si muraturi dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

13.03.2010, 00:20

cred ca buna nu am macat pana acuma,o sa incerc,ami ai putem veni?

mihaelar63 1

13.03.2010, 00:38

sunt fan galuscute eu fac si in supe din cate 3
oua , sa ne ajunga

elena1988 1

08.02.2011, 14:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui