Tocanita cu mamaliguta de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 30 Mar 2010 | 6158 vizualizari

 

este foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe albe
  • 1oo g soia cubulete
  • pasta de tomate 3-4 linguri
  • sare
  • piper
  • delikat
  • foi de dafin2
  • patrunjel verde
  • mamaliguta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu mamaliguta de post:

Se ferbe soia in apa cu vegeta sa fie fiarta destul de bine(aproximativ 20 minute)

Se pun cubuletele se soia in ulei sis e lasa sa se calesca putin fara ceapa,apoi se pune ceapa taiat pestisori ,foile de dafin sare,piper,delikatu 1 lingurita si 1 canita de apa

se lasa sa fiarba impreuna 10-15 minute apoi se pune pasta de tomate si patrujelul verde

Se serveste cu mamaliguta calda si o salata de rosi,castraveti si ceapa.....e minunata

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu mamaliguta de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

31.03.2010, 16:52

multumesc pusikmea

mariac 1

31.03.2010, 18:33

buna

danis 1

31.03.2010, 23:09

hmmmmm ce buna e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu soia "Inedit"