Tocanita cu pipote de curcan

de -Licurici- in Curcan, 17 Iun 2015 | 8628 vizualizari

 

Am avut pofta de un sos de rosii cu ceapa multa si m-am gandit ca ar merge foarte bine cu pipotele care le aveam in congelator.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote de curcan
  • 2 cepe
  • 8 rosii coapte
  • 6 catei de usturoi
  • condimente (sare, piper, mic de ierburi aromatice, curry, fulgi de chilli)
  • marar, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pipote de curcan:

  • Am spalat pipotele, apoi le-am taiat in bucati mai mici (sa se fiarba mai bine).
  • Rosiile le-am curatat de coaja, apoi le-am taiat bucatele mici si am pastrat sucul care l-au lasat.
  • Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt.
  • Am pus o cratita pe foc cu putin ulei, am adaugat pipotele, le-am lasat sa se prajeasca cam 5 min, dupa care am pus un pahar cu apa si le-am lasat sa fiarba 40 min, pana a scazut apa.
  • Dupa 40 min, am adaugat ceapa si usturoiul, le-am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat rosiile si condimentele.
  • Le-am mai lasat inca 40 de min pe foc.
  • la sfarsit, am adaugat marar si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in stil cipriot