Tocanita de ardei gras cu legume

de bahna_violeta in Mancaruri de legume, 27 Aug 2012 | 13534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov mare
  • 2 linguri bulion sau pasta de tomate
  • 3 rosii mari
  • delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei gras cu legume:

Pentru inceput curatam cepele si le spalam apoi le tocam marunt. Punem uleiul la incins si cand s-a incins punem ceapa la calit. Pana se caleste curatam morcovul, il spalam dupa care il taiem cubulete. Spalam ardeii si indepartam cotorul si semintele, ii spalam iar dupa care ii tocam cubulete. Punem morcovul peste ceapa si lasam la calit. Spalam rosiile si le taiem cubulete. Dupa ce s-a calit morcovul punem ardeii si rosiile punem jumatate de pahar de apa peste si lasam la fiert, cand incepe sa scada punem bulionul si delikat de leugme dupa gust. Mai lasam inca 5 minute pe foc dupa care il lasam la racit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei gras cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocăniță de ardei