Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii

de Bucataras Monica in Pui, 10 Apr 2016 | 7664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • 5 cepe mari;
  • 2 morcovi
  • 150 ml. suc de roşii
  • 2 foi de dafin;
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii:

Pasul1: Spalam aripioarele si le punem intr-o tigaie cu 4 linguri de ulei e floarea soarelui.

Pasul2: Dupa ce acestea s-au rumenit,adaugam ceapa tocata marunt.

Pasul3: Morcovii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu orificii mici.

Pasul4: Dupa ce ceapa s-a inmuiat, adagam morcovul si le lasam la calit.

Pasul5: Cand legumele s-au calit, adaugam 250 ml apa si acoperim cu un capac astfel carnea se va fragezi si va capata gustul legumelor.

Pasul6: Sarea, piperul si foile de dafin le adaugam dupa ce lichidul din tigaie a scazut.

Pasul7: Adaugam sucul de rosii si mai lasam circa 15 minute.

Tocanita poate fi servita cu mamaliguta calda si oua fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

10.04.2016, 19:19

buna tocanita!

Rahela Velicu 1

10.04.2016, 19:49

CameliaR 1

11.04.2016, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu rozmarin si masline