Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Pasul1: Spalam aripioarele si le punem intr-o tigaie cu 4 linguri de ulei e floarea soarelui.
Pasul2: Dupa ce acestea s-au rumenit,adaugam ceapa tocata marunt.
Pasul3: Morcovii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu orificii mici.
Pasul4: Dupa ce ceapa s-a inmuiat, adagam morcovul si le lasam la calit.
Pasul5: Cand legumele s-au calit, adaugam 250 ml apa si acoperim cu un capac astfel carnea se va fragezi si va capata gustul legumelor.
Pasul6: Sarea, piperul si foile de dafin le adaugam dupa ce lichidul din tigaie a scazut.
Pasul7: Adaugam sucul de rosii si mai lasam circa 15 minute.
Tocanita poate fi servita cu mamaliguta calda si oua fierte.
Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult