Tocanita de ciuperci

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 8 Ian 2012 | 3490 vizualizari

 

Mancarea mea preferata....un deliciu

 

INGREDIENTE

  • 1kg ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 buc usturoi
  • 3linguri bulion
  • vin alb
  • smantana
  • lapte
  • condimente,cub magic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se curata ciuperciile de coaja(eu asa le fac),se clatesc cu apa rece si se taie feliute.Se pun in ceaun ,deasupra punem lapte cat sa acopere si le punem la fiert!

Separat punem morcovul ras si ceapa taiata marunt cu o lingura de ulei la calit.

Usturoiul se piseaza,se face mujdei cu smantana.

Se adauga un cub de pui magic peste ciuperci,se adauga vegeta,boia de ardei dulce,cimbru,piper.

Se adauga si legumele calite si mujdeiul.

Inainte sa fie gata se adauga putin vin si bulionul.

Se serveste cu smantana....

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

09.01.2012, 09:48

ma bcuur ca va place

marcela1979 1

09.01.2012, 12:17

e buna tare

Bya Ralu 1

13.03.2013, 19:41

asa e carla!mie imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci