Tocanita de ciuperci

de ella 87 in Mancaruri de post, 23 Mar 2017 | 3515 vizualizari

 

Retete de post economice 

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 3 catei usturoi
  • 2 ardei kapia rosii
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 70 ml suc rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Daca tot este post, am pus in practica reteta aceasta rapida, merge si ca o garnitura.

Am taiat felii ceapa si usturoiul, le-am calit putin, in ulei, cat sa se inmoaie ceapa, dupa aceea am taiat si ciupercile felii, impreuna cu ardeiul. Le-am pus peste ceapa, dupa aceea i-a venit randul si sucului de rosii, merg si rosii cuburi la cutie. Punem capacul si lasam la inabusit vreo 20-25 minute. Dupa aceea, asezonam cu sare si piper si gata tocanita.

Servim langa mamaliguta. Yamii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de linte