Tocanita de legume (2)

de rodicamaria in Mancaruri de post, 22 Noi 2013 | 3154 vizualizari

 

Am refacut Tocanita de legume.Am schimbat varza alba cu varza rosie si cartoful dulce cu cartof obisnuit. A iesit la fel de buna,dar mai rosie la culoare.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 2 pumni boabe de mazare(din congelator)
  • 2 pumni cubulete de dovlecel
  • 2 pumni conopida taiata floricele mici
  • 2 pumni varza rosie tocata
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 lingura ardei Kapia de la borcan
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml suc de rosii(bulion de casa)
  • sare,piper
  • 1 lingura marar tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume (2):

Se ia vasul Pyroflam si se caleste in ulei ceapa tocata .

Se pun apoi toate ingredientele si se amesteca bine.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se pune capacul si se da la cuptor.Se mai amesteca din cand in cand(de vreo 2 ori in timpul coacerii) in asa fel incat toate legumele sa ajunga in sucul de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti si vinete