Tocanita de pipote

de ianculubita in Pui, 9 Mai 2011 | 7982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote de pui sau curcan
  • 2leg.ceapa verde
  • 1leg.usturoi verde
  • 1leg.patrunjel
  • 1leg.marar
  • 3linguri ulei
  • 1cutie de rosii in bulion
  • 3cartofi
  • condimente pentru pui kotami
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote:

In cratita cu uleiul incins,se pun pipotele curatate si spalate,ceapa si usturoiul taiate marunt,cutia de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 30min;dupa acest timp se adauga cartofii curatati,spalati taiati cubulete si 1cana cu apa;cand aproape sunt fierti,se condimenteaza,se pune verdeata,si poftiti la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Ina 1

13.05.2011, 22:37

La Multi Ani!!
Sanatate multa si bucurii!!!

deyutzky 1

13.05.2011, 23:34

La multi aniii!

nadina73 1

13.05.2011, 23:38

la multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi si gogosar la cuptor