Tocanita de pipote

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2014 | 3617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote:

Intr-o oala punem pipotele la fiert. Separat taiem cubulete legumele, usturoiul il pisam. Dupa ce au fiert pipotele intr-o craticioara calim ceapa, ardeiul si usturoiul si adaugam pipotele strecurate. Adaugam o cana de apa, sarea, piperul si faina dizolvata in putina apa si lasam sa dea in clocot, adaugam si patrunjelul tocat la sfarsit.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocăniță de pipote și inimi de pui la vas Zepter!