Tocanita de pipote de pui

de 28_andreea in Pui, 4 Dec 2010 | 7528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote pui
  • 4 cepe mijlocii
  • 150 gr pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote de pui:

pipotele se spala ,se curata de pielite si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.ceapa se taie solzisori si se caleste putin pana devine sticloasa.se adauga pipotele scurse si se pune apa cat sa le acopere.se lasa sa fiarba 60 min.

cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate,sare si piper si se mai lasa la fiert 10 min.se serveste cu mamaliguta sau cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii, o mancare savuroasa si usoara