Tocanita de pui

de Irina in Pui, 25 Oct 2010 | 6787 vizualizari

 

Din cateva fasii de piept de pui si doua-trei legume am incropit o tocanita...

 

INGREDIENTE

  • 3 fasii piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 cartof
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Am taiat pieptul de pui in cubulete, am tocat ceapa, cartoful l-am taiat felii, iar ardeiul rosu fasii. Puiul l-am inabusit putin in ulei, am adaugat ceapa, cartoful, ardeiul rosu si cel iute. Le-am lasat nitel la sporovait si iata ce-a iesit...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Gouda 1

26.10.2010, 21:24

Teo 1

26.10.2010, 22:20

Irina, hai cu totii in jurul strachiutei, ca tare frumoasa e !stii, pe vremuri mancau toti din acelasi vas; cred ca, fiecare apuca cate 1-2 dumicatei !

Adinacarla 1

03.11.2010, 10:55

buna, buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume de vara la ceaun