Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Tocanita noastra cea de toate zilele, mancare pe care nu o egaleaza nici o fantezie de mancare straineza! Prin orice colt de lume as fi si orice delicatesa as incerca, atunci cand ma intorc acasa abia astept sa gust o mancare neaosa. Stiti ce zic, nu? :)
Pieptul de pui taiat cubulete l-am pus in ulei incins si l-am intors pe toate partile, dupa care am adaugat ceapa tocata pestisor. Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat ardeiul taiat fasii, apoi cartofii, am acoperit vasul si am lasat la fiert.
Cand cartofii sunt aproape gata facuti am adaugat dovlecelul taiat si usturoiul. Am lasat in continuare la fiert tocanita, cu capacul pe vas.
Tocanita am facut-o intr-un vas Zepter, asa ca eu nu am adaugat deloc apa la mancare, iar legumele s-au facut in suc propriu.
Spre final am pus si rosiile taiate cubulete, am condimentat mancarea doar cu sare si piper si am mai lasat cateva minute la fiert. La final am presarat pe deasupra patrunjel tocat.
Am pregatit si o mamaliguta si gata mancarea, simpla si buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult