Tocanita de pulpe de pui si ciuperci

de reisnaor_2006 in Pui, 10 Oct 2014 | 5016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe inferioare de pui
  • ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • smantana
  • 1 lg faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pulpe de pui si ciuperci:

Legumele le taiem si le calim in putin ulei,adaugam pulpele de pui si apa cat sa acopere pulpele si lasam sa fiarba. Cand au fiert pulpele, smantana o amestecam cu faina si cu putina apa si turnam peste pulpe, adaugam si ciupercile si lasam sa dea in clocot. Saram si piperam, adaugam patrunjel verde.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pulpe de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu pui in sos de vin alb