Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 24543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 porumbei
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 dovlecei
  • 12 rosii
  • o capatana medie de usturoi
  • sare,piper,rozmarin ,cimbru , busuioc si patrunjel
  • apa,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun:

Am spalat porumbeii,i-am taiat pe jumatate si i-am pus un pic la prajit in ulei ,in tuci(ceaun)...apoi am adaugat ceapa verde peste care am adaugat apa si le-am lasat la inabusit.

Rosiile le-am oparit ,apoi le-am decojit si le-am taiat cubulete,la fel si dovlecelul,l-am taiat cubulete.Le-am adaudat in ceaun.Usturoiul l-am pisat cu pisalogul si l-am frecat cu putina sare si ulei pana a devenit ca o pasta .Tocanita se fierbe pana scade bine de tot...Spre final se adauga usturoiul , condimentele si verdeturile...se mai lasa cateva clocote si se ridica dupa foc.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliga si ardei iute verde alaturi de un vin alb:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

24.06.2010, 16:56

porumbei ,,,,,,,,,,,imi amintesc cand eram copii la tara la bunica in vacanta si il vedeam pe bunicu cu le rupea gatu la porumbei ..................nu imi placea deloc cand vedeam ,dar tocanita era grozava5 furcu

ramo_cata 1

24.06.2010, 22:18

nadina multumesc pentru furculite

nadina73 1

24.06.2010, 22:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote