Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Carnea am taiat-o bucatele si am pus-o in cratita cu putin ulei la calit.Dupa ce s-a calit am adaugat ceapa si morcovul(pe care le-am tocat in robot)iar dupa ce s-au inmuiat am adaugat apa fierbinte sa treaca cu 3 degete peste carne si am lasat sa fiarba 1 ora la foc mic(pana s-a fiert pe 3\4)Am adaugat vinul,bulionul,mierea cuburile de concentrat,foile de dafin si am lasat sa fiarba pana carnea e numai buna de mancat.Am adaugat coaja de lamaie rasa,scortisoara si usturoiul pisat am mai lasat sa dea in 2-3 clocote dupa care am desfacut 2 lg.de amidon alimentar in putin bulion si l-am adaugat in mancarica lasand sa mai fiarba 5 min,amestecand din cand in cand.Am pus sare si piper dupa gust si am stins focul.
Noi am servit tocanita cu taitei grosi.
Pofta buna!!
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult