Tocanita de zucchini cu mozzarella

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 13 Mar 2021 | 3258 vizualizari

 

  Aceasta tocanita a avut un gust grozav si a fost o surpriza pentru mine. Din ciclul si mancarica de dieta poate fi gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr zucchini
  • 100 gr cascaval mozzarella
  • 50 gr mozzarella bilute
  • 1/2 ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • o piscatura cimbru uscat
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • 1 cana apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de zucchini cu mozzarella:

  1. Legumele se spala.
  2. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.
  3. Zucchini se feliaza  in sferturi de rondea.
  4. Se pun toate la inabusit cu apa, sare si putin cimbru uscat maruntit.
  5.  Adaugati cascavalul mozzarela razuit si bilutele de mozzarela maruntite.
  6. Amestecati pe plita pana cand branzeturile se topesc si se omogenizeaza.
  7. Daca este necesar, adaugati inca putina apa. Asta depinde de cat de consistent doriti sa va iasa sosul.
  8. La sfarsit asezonati cu piper negru macinat.
  9. La servire presarati patrunjel tocat pentru prospetime.
  10.  Pofta buna !!!! Pofta sanatoasa !!!

TIPS-URI

1

Reteta corespunde unei mese sanataoase cu legume si branzeturi, fara carbohidrati si alte grasimi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de zucchini cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Zucchini Pane