Tochitura

de baby_ktalyna in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2013 | 3867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata carnat de casa
  • 300 gr carne de porc
  • slaninuta
  • sare,piper,usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 4 oua
  • branza
  • mamaliga
  • smantana
  • ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Se pune uleiul la incins,apoi pe rand punem carnea taiata cubulete o lasam putin pana prinde culoare,punem carnatii taiati feliute si slaninuta.Condimentam cu sare si piper dupa gust,usturoiul poate fi presat direct in tochitura sau se poate face separat mujdei de usturoi.

Pentru omleta :taiem ceapa verde pe care o punem putin la calit  apoi batem cele 4 oua adaugam un praf de sare si turnam compozitia peste ceapa.

Branza cu smantana se pot combina sau servite separat. 

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca