Tochitura moldoveneasca

de maria_claudia in Porc, 20 Oct 2010 | 8483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc,
  • carnati de porc,
  • oua,
  • branza de oi framantata,
  • malai,
  • sare,
  • usturoi,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

iulianatanase 1

25.10.2010, 18:29

Asta da tochitura,e cea pe care o cunosc si eu(sunt din bacau).Am vazut o multime de variante de tochitura moldoveneasca..care mai de care...cu ceapa,cu sos de rosii si tot felul de tampenii.Brava!!

adriana_bobu 1

25.10.2010, 18:43

si mie-mi place tochitura moldoveneasca...dar parca trebuia mai multa mamaliguta...

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura