Tochitura...cu ou si mamaliguta

de ralu_ca in Porc, 20 Ian 2013 | 9082 vizualizari

 

Incercati..e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 3 - 4 bucati carnati picanti
  • 4 - 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • pasta de tomate
  • vin alb sau rosu
  • ardei iute, boia
  • oua si mamaliguta
  • branza sau cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura...cu ou si mamaliguta:

Carnea de porc se taie bucati mici, iar carnatii rondele. Intr-o cratita se pune putin ulei, apoi bucatile de carne si amestecam cateva secunde, dupa aceea adaugam apa si vin, cat sa se acopere carnea. Lasam sa fiarba la foc mic pana consideram ca s-a facut carnea, apoi punem si carnatii. Amestecam continuu dupa care adaugam usturoiul si ardeiul taiat, sare, piper si pasta de tomate. Lasam sa fiarba cateva minute si spre final adaugam patrunjelul tocat. Daca doriti mai picant, folositi si boia de ardei.
Tochitura se aseaza pe jumatatea unei farfurii. iar pe cealalta jumatate un "cocolos" de mamaliguta. Pe mamaliguta asezam un ou ochi mai zemos si pe deasupra se rade branza sau cascaval!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura...cu ou si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

diana_k 1

21.01.2013, 11:44

mmm... sa tot mananci asa o bunatate

laura_n 1

21.01.2013, 13:59

vaai, ce dementialitate

MotanLaOale 1

22.01.2013, 13:20

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura mocaneasca