Torchietti al pesto

de Bya Ralu in Paste, 1 Mai 2012 | 3703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga torchietti
  • 1 borcan de sos pesto
  • 100g parmezan ras
  • 50 g cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torchietti al pesto:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, se lasa cca 10 minute, se scurg de apa si se dau sub un jet de apa. Adaugam pastele intr-un vas termorezistent, punem sosul pesto si cascavalul ras,s e amesteca bine si se da la cuptor 10 minute. Se serveste cald cu parmezan ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Torchietti al pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pesto de fistic si smantana