Torrijas

de delia64 in Dulciuri, 5 Aug 2014 | 6897 vizualizari

 

Este o reteta spaniola invatata de la nora mea Dana .
Este tare buna si voi mai repeta pentru ca a avut succes .

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 2 oua
  • 250 ml. lapte
  • 200 gr. zahar tos
  • 2 linguri scortisoara
  • 1 praf de sare
  • 250 ml. ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torrijas:

Se feliaza painea.

Batem ouale, adaugam praful de sare.

Amestecam zaharul cu scortisoara.

Trecem feliile de paine prin lapte, apoi prin oul batut si le prajim im uleiul incins pe ambele parti. Le scoatem din ulei si le trecem prin zaharul amestecat cu scortisoara.

Sunt aromate si tare gustoase .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu cacao si lapte sau ceai dupa preferinta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Torrijas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Poale'n brau