Tort cu ciocolata, bezea si crema de lapte

de Ela68 in Torturi, 9 Ian 2014 | 82852 vizualizari

COMENTARII (123)

Ela68 1

10.01.2014, 09:10

deyutzky, multumesc

Ela68 1

10.01.2014, 09:10

anca, ma bucur ca-ti place

ianculubita 1

10.01.2014, 10:06

Ce frumos arata,cred ca a fost delicios!!ai avut ceva de lucru!!

_Alina_ 1

10.01.2014, 10:48

O bunatate!

Rocsi 1

10.01.2014, 11:19

Un tort absolut minunat. Te felicit

Ela68 1

10.01.2014, 11:54

Lubita, am scris mult, dar nu e greu de facut

Ela68 1

10.01.2014, 11:55

Alina, combinataia a fost reusita

Ela68 1

10.01.2014, 11:56

Multumesc Rocsi

diaconta 1

10.01.2014, 13:17

haide Ela,ca nu-i asa.Ai foarte multe chestii care-mi plac,cel putin mie.Modestia ne omoara )))
Si eu ma tot gandesc acum cum sa ornez tortul sa fie wowwwwwwww,sa nu ma fac de rusine,la gust cred ca-i minunat

Ela68 1

10.01.2014, 15:04

Dia, intotdeauna m-am subapreciat, recunosc asta. Asa am fost crescuta si nu-mi pare rau, chiar daca am avut de pierdut in viata.
Ce tort ai facut ?

diaconta 1

10.01.2014, 15:07

Am facut un pandispan cu cacao,cu crema de ciocolata,sampanie si jeleu de fructe de padure.Am ramas la partea cu ornatul.Am facut niste ornamente,dar nu mi-au iesit cum as fi vrut.
Imi plac de mor alunele alea ale tale,dar nu mi-ar iesi "ever",n-am prea multe vorbe cu caramelul

gaby_duceag 1

10.01.2014, 15:10

da' poate are el cu tine ))))))))))))))))

diaconta 1

10.01.2014, 15:47

Gaby,nu cred ))) n-are numarul meu

Ela68 1

10.01.2014, 16:16

of, am scris un mesaj si nu s-a salvat. Dia, poti sa incerci, crede-ma nu-i atat de complicat. Secretul este ca trebuie sa lasi zaharul ars sa se raceasca, insa nu atat de mult. Fierbinte fiind nu ramane pe aluna, se scurge tot. Iei scobitoarea cu aluna infipta si o treci prin zaharul ars. Lasi deasupra sa se scurga si racindu-se se formeaza firele. Eu m-am complicat, de aceeau n-au iesit toate la fel. Hai ca merge

diaconta 1

10.01.2014, 16:18

pai ma gandesc ca trebuie sa le tii pe toate la scurs cam in acelasi timp

Micutza Luana 1

10.01.2014, 16:39

nebunieeeee ::

Ela68 1

10.01.2014, 19:31

Dia, oricum trebuie facut in cantitati mici , pentru ca dupa 4, 5 alune zaharul incepe sa se intareasca si e musai sa-l reincalzesti putin.
Am gasit explicatii aici http://www.justlovecookin.com/2011/12/tort-de-ciocolata-cu-orange-curd.html sau aici http://anditudor.blogspot.ro/2010/05/cheesecake-cu-ciocolata-si-alune-de.html

Ela68 1

10.01.2014, 20:04

Multumesc Lu`

mihaelam90 1

10.01.2014, 21:39

oaaa super bine arata!!! Cred ca e foarte gustos

Ela68 1

10.01.2014, 21:50

da miha, a fost gustos, a ramas doar amintirea

diaconta 1

10.01.2014, 22:23

Mersi Ela Acum ca am terminat tortul sunt cam dezamagita.E urat si nu-mi place deloc.Si cred ca-i si prea mic

Ela68 1

10.01.2014, 22:43

Hai mai Dia, nu poate fi atat de rau, sa ne arati poze

diaconta 1

10.01.2014, 22:58

O sa fac maine poze,dar la cat e de intunecat afara ca ploua rau si pozele or fi nasoale precum tortul

Pushaa 1

11.01.2014, 14:50

Ela68 1

11.01.2014, 22:53

pushaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata