Tort cu crema de ciocolata si menta

de ela in Torturi, 23 Dec 2014 | 6490 vizualizari

COMENTARII (35)

Raluca57 1

24.12.2014, 07:47

Minunăție delicioasa!!! Te rog, ce fel de smântână pt frișcă ai folosit? Dar frișcă lichida? Nu reușesc sa fac un ganache perfect folosind frișcă lichida Pilos tocmai pt ca acel "beton" nu se transforma in veci in spuma, ba chiar căpăta aspect de "tăiat" când mixez. Multumesc

ela 1

24.12.2014, 12:30

Raluca,eu nu inteleg de ce foloseste lumea frisca lichida de la lidl,eu am luat o singura data si am fost profund dezamagita,nu s-a batut si avea o culoare de galben murdar ca am si aruncat-o.Eu am o experienta tare neplacuta cu lactatele de la lidl,chiar de curand am luat niste iaurturi si ceva crema de branza cu nuca sau vanilie si am avut nist dureri groaznice de stomac dupa ce le-am mancat.Si m-a luat groaza cand am citit ce ingrediente aveau in ele,nici vorba de prea mult lapte ,doar lapte praf si chimicale,de aia erau si asa de gustoase.Eu am folosit aici smantana lichida luata de la kaufland,in niste pahare ca de iaurt,dar ieri am folosit smanatana lichida pentru frisca de la dorna si am fost cel mai multuminta de rezultat.Am pus la reteta la sfarsit,poza cu crema facuta ieri si inainte este cea de la tort

ela 1

24.12.2014, 12:31

frisca am folosit hulala ca asta aveam la indemana si crema s-a facut beton

ela 1

24.12.2014, 12:34

Raluca,conteaza si proportia pe care o pui de ciocolata si smantana,cu cat pui mai multa ciocolata decat frisca,cu atat este mai groasa,daca vrei sa fie mai subtire,pui cantitati egale de ciocolata si smantana

Raluca57 1

26.12.2014, 00:27

Mulțumesc mult pt răspuns. Voi aplica sfatul tau. Cred ca ai avut mare ghinion cu frisca lichida de la Lidl, la mine a fost totdeauna alba si s-a comportat bine. La Dorna este intr-adevar cea mai buna. Mulțumesc si sarbatori fericite!

ela 1

26.12.2014, 01:11

Cu drag,Raluca

mirela0911 1

26.12.2014, 10:13

Un tort tare bun!

ela 1

26.12.2014, 13:16

Panacris 1

28.12.2014, 13:26

dantes 1

11.02.2015, 08:33

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si crema