Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Of da, pentru concursul cu dragoste :)))
In mijloc s-ar fi dorit a fi o inima, dar nu e :D
Clatite: Intr-un bol spargem ouale, si adaugam zaharul. Amestecam bine, apoi punem untul topit si uleiul. Treptat adaugam putin lapte, apoi putina faina, pana terminam cantitatile. Vom obtine o compozitie, mai lichida, decat cea de clatite obisnuita. Intr-o tigaie antiaderenta, adaugam un strop de ulei, si lasam sa se incinga bine. Adaugam cate un polonic mic din compozitie, si prajim clatitele, cate 1-2 minute, pe fiecare parte. Dupa ce terminam compozitia, le lasam deoparte.
Frisca: O batem bine, la viteza maxima, adaugam sucul de sfecla sau daca aveti de rodie. Vom obtine o compozitie de un roz pal.
Asamblare: Pe un platou, asezam o clatita, apoi putina frisca, apoi iar o clatita, apoi frisca si tot asa pana terminam clatitele. Cu frisca ramasa, nivelam marginile si decoram tortul. Pofta buna!
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult