Tort diplomat cu piscoturi

de Gabitsa in Torturi, 12 Feb 2014 | 3868 vizualizari

COMENTARII (11)

deyutzky 1

12.02.2014, 23:34

Super tort! Bine ai venit!

MotanLaOale 1

12.02.2014, 23:37

Alexandra Burz 1

13.02.2014, 10:18

tare bun si aromat

Rocsi 1

13.02.2014, 11:04

Bine ai venit

babi5 1

13.02.2014, 12:06

Pushaa 1

13.02.2014, 13:02

bine ai venit!

_Alina_ 1

13.02.2014, 15:25

Bun venit!

MIUTA 1

13.02.2014, 16:34


Bun venit

Gabitsa 1

13.02.2014, 21:19

Multuuumesc !:*:* fetelor...sper sa devenim prietene

Ligia Bxl 1

19.06.2014, 16:20

Gelatina stiu ca nu se pune la fiert ca-si pierde din proprietati,tie cum ti-a iesit tortul,sa intarit?sunt curioasa sa stiu cum se comporta la fierbere

Gabitsa 1

25.06.2014, 18:47

Da ,mi-a iesit bine , desi acum daca vreau sa il mai fac inca odata , nu imi mai iasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort rapid cu crema stracciatella