Tort TGV :)

de Anamaria7 in Torturi, 18 Aug 2010 | 5175 vizualizari

COMENTARII (15)

Corinuta 1

18.08.2010, 17:10

Superb tortuletul! De baietel nu mai zic!

Rocsi 1

18.08.2010, 17:44

minunat

Sylvia 1

18.08.2010, 18:46

Superb arata !!!

Bucataras 1

18.08.2010, 19:05

La multi ani pentru cel mic!

Sidy 1

18.08.2010, 19:26

La multi ani printului ! Tortul arata minunat Sunt sigura ca este delicios...

Ina 1

18.08.2010, 19:35

La multi ani puiului si sa-l faci bucataras

Julie 1

18.08.2010, 21:18

La multi ani baietelului! Sigur s-a bucurat de surpriza ta!

mihaelar63 1

18.08.2010, 21:19

La multi ani frumuselului !!! cu locomotiva poate ajunge si ministru la transporturi

gaby_duceag 1

18.08.2010, 21:28

Fain! La multi ani!

jolygina 1

18.08.2010, 22:34

cred ca a fost foarte incatat baitul tau sa-ti traiasca ,
tortu este foarte frumos felicitari

ela 1

19.08.2010, 00:42

foarte frumos

mena29 1

19.08.2010, 08:17

La multi ani puiutului!

Anamaria7 1

19.08.2010, 08:24

ooo, multumult, bucatarasilor! as vrea eu sa am asa un scump de baietel, deocamdata mai am de asteptat al meu era doar trenuletul pana cand a apucat pe mainile lui Stefan

nadina73 1

19.08.2010, 14:38

La multi ani baieteluluifurmos trenulet5furcu

rivka 1

19.08.2010, 19:52

foarte fain super trenuletz

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si mousse de piersici