Tortellini cu carne la cuptor

de geoline in Tortellini, 10 Mar 2015 | 10862 vizualizari

 

Sunt foarte buni, zici ca mananci pizza sub alta forma:)))

 

INGREDIENTE

  • 300 g tortellini cu carne
  • 150 g kaizer(sau orice dorim:piept de pui etc)
  • 150 ml suc de rosii
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 50 g parmezan ras
  • 200 g cascaval ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne la cuptor:

Se pune apa la fiert, iar cand clocoteste se adauga tortellini si se fierb cam 15 minute. Se scot si se lasa la racit. Separat taiem kaizerul in bucati mici si le calim in putin ulei de masline. Adaugam sucul de rosii, sarea, piperul, busuiocul. Lasam sosul la racit. Amestecam tortellini cu parmezanul, cele 2 oua si sosul cu kaizer. Turnam compozitia intr o tava unsa cu unt. Deasupra punem cascavalul ras si dam la cuptor pana cand cascavalul este topit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sunca si sos picant