Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă

de ANCA in Tortellini, 7 Apr 2009 | 18082 vizualizari

 

Delicios de la un capat la altul!

 

INGREDIENTE

  • o punga de tortellini cu ciuperci
  • un cub de unt
  • 200 grame sunculita taraneasca
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 400 grame smintina
  • 200 grame cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă:

Am folosit o punga de tortellini cu ciuperci cumparata de la hipermarket, pentru care am facut sosul asa: am topit un cub de unt in tigaie, peste care am pus cam 200 g sunculita taraneasca, cu putin cimbru, sare si piper.

Cand s-a rumenit, am adaugat un borcan de 400 g smantana, la foc mic, iar cand aceasta a inceput sa clocoteasca usor, am ras cam 200 g cascaval. Am lasat pe foc inca un minut, apoi am pus sosul peste tortellini care au fost fierte in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Oana 1

01.03.2009, 19:59

Mmmm, delicios! Cred ca mergea si un usturoi zdrobit in sos, pt. gust. Iamiii!

ANCA 1

01.03.2009, 20:08

chiar mergea un catel,cateodata pun, dar am preferat fara, de data asta

carm3s1ta 1

29.03.2012, 15:22

am sa o fac si eu aceasta reteta,mi-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor