Tortellini cu rosii cherry si cavolo nero

de Satisfyyourcravings in Tortellini, 21 Dec 2018 | 2428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame cavolo nero/ spanac/ stevie/ kale
  • 200 grame rosii chery
  • 2 catei de usturoi
  • fulgi de chilli
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 250 grame tortellini cu branza
  • 30 grame Parmezan ras
  • 1 bucata mica de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu rosii cherry si cavolo nero:

Se indeparteaza tulpinile de la cavolo nero si se taie frunzele in bucati mici. Rosiile se taie in jumatati, iar usturoiul se piseaza. 

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga cavolo nero. Se gateste 3-4 minute. Se adauga sare si piper, apoi rosiile, usturoiul si fulgii de chilli. Se gatesc 1-2 minute, amestecand frecvent. Se adauga pastele si putin din apa in care au fiert, impreuna cu untul. Se adauga sare si piper dupa gust. 

Se servesc presarati cu Parmezan ras. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu rosii cherry si cavolo nero" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Satisfyyourcravings 1

21.12.2018, 22:20

Rodica, cavolo nero e un fel de varza. Am mentionat in reteta ca poate fi inlocuita cu kale, spanac, stevie etc.

RODIMUR 1

21.12.2018, 22:29

Mulțumesc, Adriana! Am văzut în rețetă înșiruirea ingredientelor despre care pomenești, dar tot nu înțelesesem... Acum știu...!

dantes 1

29.12.2018, 10:03

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini al prosciutto crudo