Torteloni cu sos de gogosari

de mihaelar63 in Tortellini, 17 Oct 2014 | 6762 vizualizari

 

Printre pastele mele preferate sunt tortellini , rapid si comod de preparat cu ce ai prin frigider . De de data aceasta au fost torteloni , probababil pentru ca erau mai mari .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr torteloni cu panac si ricota
  • 250 gr carnaciori semiafumati
  • 250 gr sos de gogosari cu usturoi : http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-gogosari-cu-usturoi-65368.html
  • 150 gr branza Gorgonzola picanta
  • 50 ml ulei masline
  • busuioc verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torteloni cu sos de gogosari:

  1.  Se fierb torteloni in apa cu multa sare .
  2. Carnaciorii taiati rondele se prajesc in putin ulei de masline .
  3. Cand carnaciorii sunt crocanti puneti branza sfarmata si sosul de gogosari .
  4. Amestecati si lasati la foc mic 5 minute , pana branza se dizolva in sos .
  5. Amestecati sosul cu carnaciori impreuna cu pastele .
  6. Serviti preparatul cald decorat cu busuioc proaspat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Torteloni cu sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Reteta-Video 1

17.10.2014, 18:47

Ne placeeeee

Satisfyyourcravings 1

17.10.2014, 19:20

Ce bine suna!

babi5 1

17.10.2014, 19:42

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu branza, ciuperci si spanac