Tortulete aperitiv

de epurasha2bb in Pui, 14 Feb 2011 | 3748 vizualizari

 

happy valentine's day everybody!

 

INGREDIENTE

  • pentru stratul alb cu pui:
  • 2 pulpe de pui dezosate;
  • 1 lingurita tarhon Kotanyi;
  • 1 /2 lingurita piper cu lamaie din rasnita Kotanyi;
  • 1/2 lingurita ciuperci cu verdeturi si sare iodata Kortanyi;
  • 2 ciupercute mici champignion;
  • 1 triunghi de branza topita cu verdeturi
  • pentru stratul rosu cu ardei:
  • 2 ardei mari Capia rosu;
  • 1 graunte de usturoi;
  • 2 felii de ceapa rosie;
  • 1/2 lingurita de amestec ciuperci cu verdeturi si sare iodata din Ransita Kotanyi
  • 1 triunghi de branza topita cu ardei rosu
  • pentru stratul negru cu masline:
  • 20 de masline negre
  • 1 triunghi de branza topita cu smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulete aperitiv:

Se dezoseaza pulpele de pui si se toaca carnea bucatele.Se pun in tigaia incinsa cu 2 linguri de ulei si dupa 5 minute in care amestecam adaugam si cele 2 ciuperci tocate, tarhonul si condimentele Kotanyi(cele rasnite).Cand e gata facuta carnea oprim focul si lasam sa se raceasca , apoi mixam in robotel impreuna cu branza topita. Eu folosesc foarte rapid si usor un blender Philips minunat care cu montat, mixat si curatat mi-a luat un minut. Este gata stratul alb.

Trecam la stratul rosu, taiam ardeii bucatele si ii calim in tigaie 3 minute amestecand si ceapa rosie, apoi spre sfarsit se adauga si usturoiul si 1/2 lingurita de amestec ciuperci cu verdeturi si sare iodata din Ransita Kotanyi. Cand e gata se lasa sa se raceasca si apoi se mixeaza impreuna cu triunghiul de branza topita cu ardei Hochland. E gata si stratul rosu.

Pentru stratul negru curatam maslinele negre de samburi si le calim usor. Apoi le mixam reci cu un triunghi de branza topita cu smantana.

Decupam inimioare dintr-un blat de miez de paine si apoi adaugam straturile colorate pe rand, ultimul folosit fiind cel cu ardei care este mai fluid si e ca o glazura iar la gust semana foarte tare cu o zacusca delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui rustic cu cartofi , la vas roman