Trandafirasi cu nuca si cacao

de Constelatialeu in Dulciuri, 14 Apr 2013 | 3100 vizualizari

 

Nimic complicat,doar ceva usor care nu pica greu....asta pentru ca imi ramasese niste nuca macinata si nu-si gasea locul...

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri nuca macinata
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri cu faina
  • 1 lingura de cacao
  • 1 plic de zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafirasi cu nuca si cacao:

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin spumoase se adauga uleiul ca la maioneza,apoi nuca macinata amestecata cu cacaoa si faina.La final se adauga abusurile batute spuma tare si zaharul vanilat.Se pun in 12 forme de briose si se dau la cuptor cca 25-30 min la foc moderat. Se pudreaza cu zahar cand sunt scoase din forma.

TIPS-URI

1

albusurile se bat cu un praf de sare

2

eu am uns formele de silicon cu ulei

3

cuptorul sa fie prancalzit

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirasi cu nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

simona72 1

14.04.2013, 15:03

Faine ti-au iesit!!!!

Merisor 1

14.04.2013, 17:30

Ce frumosi ti-au iesit!

Rocsi 1

14.04.2013, 20:55

Ce trandafirasi frumosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza