Trandafirata

de Julie in Bauturi, 8 Aug 2010 | 11121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • petale de trandafiri
  • zahar
  • alcool dublu rafinat, vodka
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafirata:

Speli petalele de trandafiri apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele.
Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra ,sa ramana acoperite.

Lasi vasul acoperit cateva zile, pana cand se formeaza siropul de trandafiri, pe care il scurgi si il diluezi cu alcool, in proportiile dorite.

Pentru ca trandafirata sa iasa aromata si colorata natural, foloseste petalele
trandafirilor rosii, catifelati, care miros foarte puternic.

Hai noroc si sanatate!   :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Julie 1

02.09.2010, 13:58

Te servesc imediat ,Oana!

andruus_k 1

10.11.2010, 11:46

wawwwwww
am baut trandafirata acum cativa ani la o prietena. eu nu beau aproape nicodata alcool. trebuie sa recunosc insa ca atunci as fii baut tot ce avea prin camara ))

Julie 1

13.11.2010, 21:27

Andruusk, multumesc si hai noroc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata