Trio mini quiche

de Oana in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2012 | 5595 vizualizari

 

Pentru micul-dejun :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mozzarella Delaco
  • 200 gr crema de branza ceva fin cremos Delaco
  • 150 gr iaurt gras
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • sare
  • piper nucsoara rasa
  • 2 linguri seminte de pin

Umplutura:

  • 3 cepe mici
  • 6 catei de usturoi
  • jumatate piept de pui
  • 3 ciuperci champigninon mai mari
  • 500 gr frunze de spanac oparit
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt

Pentru uns:

  • 20 gr unt topit
  • pesmet
  • seminte de pin pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trio mini quiche:

Se amesteca intr-un castron mozzarella rasa cu crema de branza, iaurtul, ouale, semintele de pin si faina. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. Se imparte in trei parti egale.

Pentru umplutura, se curata cepele si usturoiul si se toaca marunt, apoi se imparte in trei. Se pune putin unt intr-o tigaie si se pune prima parte de ceapa si usturoi. Se lasa putn la inmuiat, apoi se adauga ciupercile taiate feliute subtiri. Se adauga sare si piper si se lasa pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand. Se scot intr-un castron si se lasa la racit. Se prepara la fel umplutura cu pui, se adauga pieptul taiat cubulete mici peste ceapa inmuiata in unt, se condimenteaza si se lasa pe foc pana este gata. Se scoate umplutura in alt castron si se lasa la racit. Se prepara si umplutura cu spanac, peste ceapa sotata se pun frunzele de spanac si se lasa la inmuiat 5 minute, apoi se lasa la racit.

Cele trei umpluturi se amesteca separat cu compozitiie de branza.

Se unge o tava de briose cu unt topit si se tapeteaza cu pesmet. Se pune din fiecare compozitie, cate doua linguri cu varf in fiecare forma. Ies cate 4 mini quiche din fiecare compozitie. Se presara deasupra seminte de pin.

Se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu, 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra.

Se servesc calde sau reci, sunt delicioase!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trio mini quiche" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizzete de vinete cu rosioare