Turta de casa

de raluka93 in Piine, 2 Ian 2014 | 16049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1 cana si jumatate de faina alba
  • 100 g zahar
  • 3 cani de apa (aceeasi cana cu care pui faina)
  • 1 lingurita de sare
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta de casa:

Malaiul,faina,zaharul.praful de copt si sarea se amesteca impreuna.Se adauga treptat apa si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Ungem o tava cu ulei(eu fac in tava de cozonac) si tapetam cu faina,se coace la foc potrivit.Se serveste in loc de paine langa sarmale sau langa ce doriti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

02.01.2014, 14:52

deyutzky 1

02.01.2014, 18:33

Rocsi 1

02.01.2014, 19:44

Nu am mancat niciodata dar arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu lapte