Ulei de masline aromatizat

de Oana in Conserve, 9 Noi 2014 | 5870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline extravirgn
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 frunze mari de busuioc
  • boabe de piper colorat
  • o crenguta de cimbru proaspat
  • 2 frunze de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ulei de masline aromatizat:

Am pus ulei de masline extravirgin in doua sticlute de 200-250 ml, ulei de calitate, luat din Corfu :) Intr-una din sticle am pus frunzele de busuioc si cateii de usturoi zdrobiti putin cu cutitul, cat sa plesneasca putin, cu tot cu coaja. Am pus si o lingurita de boabe de piper colorat. In cealalta sticla am pus crenguta de cimbru, frunzele de dafin luate tot din Grecia si uscate :), piper colorat si am amestecat usor uleiul din sticle. Am lasat apoi la macerat 2-3 zile. Puteti folosi uleiul la fripturi, paste, salate, in functie de ce aroma preferati. Foarte usor de facut si bun rau!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ulei de masline aromatizat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti bulgaresti in otet