Ultimele oua

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 4158 vizualizari

 

le-am numit asa ca mi se parea prea banal sa zic oua umplute si fiindca le-am facut din ultimele oua rosite de soacra mea vineri ca la ei asa e obiceiul sa imparta si la o saptamana dupa Paste si am mai avut cateva oua fierte si am zis sa le fac umplute ca nu mai facusem de mult timp.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fierte
  • 1 galbenus crud
  • ulei
  • sare, piper
  • patrunjel verde
  • 1 graunte de usturoi
  • 5 ciuperci champignion
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ultimele oua:

Am tocat marunt ciupercile curatate si le-am calit putin.Le-am lasat sa se raceasca si intre timp am amestecat 2 galbenusuri fierte cu cel crud si am facut o maioneza cu ulei, zeama de lamaie si mustar.Apoi am adaugat pe rand si celelalte galbenusuri fierte si usturoiul dat pe razatoare.

Ultima data am adaugat ceapa verde tocata marunt, patrunjelul tocat marunt si ciupercile calite si racite.am amestecat,am dat un praf de sare si piper, am lasat la rece putin si apoi am umplut jumatatite de ou fiert(albusurile).

TIPS-URI

1

puteti orna cu patrunjel verde, masline negre sau ardei rosu deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ultimele oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (9)

epurasha2bb 1

20.04.2010, 16:42

multumesc fetelor!
cccris si eu fac foaarte rar dar sunt principalul beneficiar!

nadina73 1

20.04.2010, 17:43

super ideia cu ciuperci nu am facut numai cu pateu si cu ton,buna ideie ,mi ales ca eu sant inebunita dupa ciuperci,5 furuculite roberta

epurasha2bb 1

20.04.2010, 17:59

mersi nadina, o sa incerc si eu cu ton! cu pateu am mai facut si stiu ca e tare bun dar cu ton nu am incercat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci