Unt din pere cu cacao (fara zahar)

de Catalina L in Mancare copii, 14 Mar 2020 | 6925 vizualizari

 

Iar am facut unt din pere.
Foarte bun, o reteta fara zahar adevarat, o crema low carb pe care o puteti manca cu lingurita sau tartina pe paine de calitate, pe biscuiti sau umple o prajitura.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/03/unt-din-pere-cu-cacao-fara-zahar-low.html

 

INGREDIENTE

  • 5 pere
  • 1 lingura cacao
  • 30 gr de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt din pere cu cacao (fara zahar):

Curatati perele si taiati-le cubulete.

Puneti-le intr-o oala pe foc cu untul si lasati-le sa fiarba la foc potrivit.

Se vor transforma treptat in piure.

Gatiti pana cand apa lor se va evapora complet.

Amestecati.

Daca lasa prea multa apa le puteti scurge sau gati mai mult.

Dupa 20 de minute am pus pudra de cacao si amestecat.

Lasati sa fiarba inca timp de 10-20 de minute.

Cand sunt bine racite mixati-le.

Conservati la rece intr-un borcan ermetic.

Se poate conserva 2 saptamani la rece.

Excelent de servit cu branza cremoasa sau cu iaurt.

Puteti adauga migdale , nuci si un pic de ciocolata rasa si veti obtine un desert delicios.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt din pere cu cacao (fara zahar)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cozonaci baby friendly (fara zahar)